WineHQ

Altium Designer

No Screenshot

Submit Screenshot
Stable version installed from DVD. Build 7.0.0.13815.

Application Details:

Version: Summer 08
License: Retail
URL: http://www.altium.com/
Votes: 0
Latest Rating: Garbage
Latest Wine Version Tested: 1.1.4

Maintainers: About Maintainership

Test Results

Old test results
The test results you have selected are very old and may not represent the current state of Wine.
Selected Test Results

What works

Cannot test because application crashed at load process.

What does not

Altium Designer crashed during load process with 

I followed instructions for previous versions.

1. Created separate prefix for Altium.

2. Downloaded winetricks and installed packages: dcom98, fakeie6, mdac28, corefonts, tahoma, cc580.

3. Configured wine to use odbc* dlls as native.

 As result app crashed during load. I saw splash screen, saw progress of loading modules and UI elements creation. But after I saw "Starting RTOS" progress message on splash, all disappeared and I got an error: "EOleException in module dxp.exe at 004398CE. I/O Error 103". It followed by runtime error in dxp.exe and a bunch of "Runtime error 216".

 

I tried to use native ole32.dll and oleaut32.dll but this didn't help.


Some additional info:

1. With debug +loaddll I saw that error occured after loading Altium DLL FileSystem_Native.dll

2. In error log with +all I saw errors:

trace:resource:LoadStringA returning "Application Error"  - this caused access violation.

Call KERNEL32.WideCharToMultiByte(000004e3,00000000,09ea183c L"I/O error 103"

Workarounds

What was not tested

All. Because cannot start app.

Hardware tested

Graphics:

  • GPU:
  • Driver:

Additional Comments

selected in Test Results table below
Operating systemTest dateWine versionInstalls?Runs?Used
Workaround?
RatingSubmitter
CurrentGentoo Linux x86_64Oct 13 20081.1.4Yes No Garbagean anonymous user 

Known Bugs

Bug # Description Status Resolution Other apps affected

Show all bugs

Comments

Back