WineHQ

Dungeons & Dragons NeverWinter

No Screenshot

Submit Screenshot

Using neverwinter_setup.exe (not Arc Installer)

Application Details:

Version: 80.x
License: Free to use
URL: http://games.arcgames.com/en/p...
Votes: 0
Latest Rating: Bronze
Latest Wine Version Tested: 2.11

Maintainers: About Maintainership

Test Results

Old test results
The test results for this version are very old, and as such they may not represent the current state of Wine. Please consider submitting a new test report.
Selected Test Results

What works

Gameplay, User Interface, Launcher.

What does not

Some textures not rendered.

Seems to be textures of moving things like armor, mounts and world textures that has transparency such as railings, fences.

Workarounds

What was not tested

Installation.

Copied the game folder directly from an existing install.

Hardware tested

Graphics:

  • GPU:
  • Driver:

Additional Comments

On Intel graphics I was getting directx not supported error. Adding MaxVersionGL registry entry from wiki.winehq.org/Useful_Registry_Keys fixed the problem. Thanks to nsivov from nsivov from irc.

selected in Test Results table below
Operating systemTest dateWine versionInstalls?Runs?Used
Workaround?
RatingSubmitter
CurrentDebian GNU/Linux 9.x "Stretch" x86_64Jun 24 20172.11Yes Yes BronzeOkay E 
ShowUbuntu 16.04 "Xenial" amd64 (+ variants like Kubuntu)May 31 20172.9Yes Yes BronzeBenjamin Yunker 
ShowUbuntu 16.04 "Xenial" amd64 (+ variants like Kubuntu)May 13 20172.8Yes No GarbageBenjamin Yunker 

Known Bugs

Bug # Description Status Resolution Other apps affected

Show all bugs

Comments

The following comments are owned by whoever posted them. WineHQ is not responsible for what they say.

how did you get it to work?
by Kevin on Sunday July 30th 2017, 12:43
Hi.
I see some comments about graphics rendering after install, but I can't even get that far.
I have tried Wine 1.8.x up through 2.11.x and get the same issue.
I've tried command line wine and PlayOnLinux, but same issue.
I'm getting this:

Unhandled exception: page fault on read access to 0x00000000 in 32-bit code (0x100c8629).

followed by the dump.

I've tried (with POL) running both a 32-bit and 64-bit instance, but get the same error.
Do i need to install something else? Am I the only one who gets that?
Back